Vår personvernerklæring

Vennligst les gjennom vår personvernerklæring slik at du skal være trygg på at vi behandler dine personopplysninger med respekt og varsomhet, og i tråd med det til enhver tid gjeldende lovverket.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer på nettsiden

Informasjon som blir sendt inn via kontaktskjemaet på siden vår blir oppbevart i maksimum ett år av årsaker som har med kundeservice og oppfølging. Denne informasjonen blir ikke brukt til markedsføring av våre tjenester.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker analyseverktøyet WP-Statistic til å hente inn data om hvordan besøkende på vårt nettsted bruker nettstedet. Informasjonskapsler som brukes i denne forbindelse lages lokalt på nettstedet og blir ikke brukt av tredjeparter. Du kan når som helst velge å slå av informasjonskapsler i din nettleser. Her følger noen lenker til hvordan du gjør de i de vanligste nettleserne:

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger med noen tredjeparter. Registrert informasjon som blir innhentet via informasjonskapsler blir lagret lokalt på nettstedet og blir utelukkende brukt til å måle trafikk fra besøkende.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Kontaktskjema data blir oppbevart i ett år. Det samme gjelder for analysedata, disse blir også oppbevart i ett år.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du er kunde eller har vært deltager på et eller flere av våre seminarer eller konferanser, eller står som påmeldt til å motta informasjon eller våre nyhetsbrev, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Ingen av våre analyse data vedrørende besøk på våre nettsider blir delt med tredjeparter. Dersom du står i et kundeforhold til oss, dvs. at du har betalt deltakeravgift til ett eller flere av våre seminarer eller konferanser, så er navn og adresse samt epost og telefonnummer (dersom dette er oppgitt) lagret i vårt fakturasystem. Dette fakturasystemet driftes av Conta A/S og er et skybasert system der den omtalte informasjonen lagres på servere hos Conta Systemer AS. Conta Systemer AS deler ifølge brukeravtalen med oss ingen informasjon med tredjeparter uten vårt eksplisitte samtykke, og behandler all personinformasjon i tråd med Personopplysningsforskriften og i tråd med Datatilsynets anbefalinger og pålegg.

Din kontaktinformasjon

Dersom du har meldt deg på vårt nyhetsbrev og/eller en av våre konferanser eller seminarer, så har vi lagret kontaktinformasjon om deg i vårt kunderegister. Denne informasjonen blir ikke delt med tredjeparter, med unntak av nødvendig fakturainformasjon som beskrevet i avsnittet over.

Top